Din virksomhed får en solid, sundhedsfaglig koordinering til dine medarbejdere. De får støtte, struktur og systematik i et deres kritiske- eller kroniske sygdomsforløb.

Jane Goul

Mere om Jane Goul

Jeg er uddannet sygeplejerske og har en kandidat i folkesundhedsvidenskab ved Aalborg Universitet. Jeg har tidligere arbejdet som offentlig- og privatansat sygeplejerske indenfor forskellige specialer.

Derudover, har jeg blandt andet arbejdet som projektleder i Psykiatrien samt som konsulent for nordjyske kommuner indenfor det specialiserede socialområde.

Jeg bidrager med sundhedsfaglig vejledning, foretager sygeplejefaglige vurderinger, og på vegne af dine medarbejdere, indgår i dialoger med sundhedsvæsenet.

Uddannelse: Sygeplejerske, kandidat i folkesundhedsvidenskab, 1-årig uddannelse til grafisk facilitator ved ProcessInk

Tilgang til procesledelse: Visuel, struktureret, dialogisk

Sundhedsfaglig fokusområde: Brugerinddragelse, meningsfuld effektivisering og godt samarbejde

Kom tættere på Jane Goul

Som 7-årig fik jeg konstateret en kronisk tarmsygdom; Morbus Chron. En sygdom som jeg er medicineret og opereret for, gentagende gange.

Jeg har derfor et unik indblik i sundhedsvæsenet med mine personlige erfaringer kombineret med en solid, sundhedsfaglig uddannelses- og erhvervserfaring.

Jeg har en nuanceret forståelse for, hvilke aspekter der kan være afgørende i et sygdomsforløb. Den menneskelige forståelse er i højsædet, når der skal skabes resultater i sundhedssystemet.

Jeg tilstræber et vellykket samarbejdet med sundhedsvæsenets ekspertise, hvortil jeg anvender en lang række redskaber. I dag anvender jeg med mine alsidige kompetencer og varetager dine medarbejdersbehov for støtte, koordinering og systematik i et sygdomsforløb.