Om Jane Goul

Din virksomhed får en solid, sundhedsfaglig koordinering til dine medarbejdere. De får støtte, struktur og systematik i et deres kritiske- eller kroniske sygdomsforløb.

Jane Goul

Med en pakkeløsning får din virksomhed

  • En ansvarlig, koordinerende sundhedsfaglig person, som støtter og guider i hele sygdomsforløbet.
  • En uvildig sundhedsprofessionel, som forholder sig reflekterende til udredning, behandlingen og rehabilitering.
  • En samtalepartner til sundhedsfaglige problemstillinger hos medarbejdere og deres pårørende
  • Koordinering og samtaler med det relevante private og offentlige behandlingssystem.

Mere om Jane Goul

Hun er uddannet sygeplejerske og har en kandidat i folkesundhedsvidenskab ved Aalborg Universitet. Jane har tidligere arbejdet som offentlig- og privatansat sygeplejerske indenfor forskellige specialer. Derudover, har Jane blandt andet arbejdet som projektleder i Psykiatrien samt som konsulent for nordjyske kommuner indenfor det specialiserede socialområde. Jane bidrager med sundhedsfaglig vejledning, foretager sygeplejefaglige vurderinger, og på vegne af dine medarbejdere, indgår i dialoger med sundhedsvæsenet.

Kom tættere på Jane Goul

Som 7-årig fik Jane konstateret en kronisk tarmsygdom; Morbus Chron. En sygdom som hun er medicineret og opereret for, gentagende gange. Jane har derfor et unik indblik i sundhedsvæsenet med sine personlige erfaringer kombineret med en solid, sundhedsfaglig uddannelses- og erhvervserfaring.

Jane har en nuanceret forståelse for, hvilke aspekter der kan være afgørende i et sygdomsforløb. Den menneskelige forståelse er i højsædet, når der skal skabes resultater i sundhedssystemet. Jane tilstræber et vellykket samarbejdet med sundhedsvæsenets ekspertise, hvortil Jane anvender en lang række redskaber. I dag anvender hun med sine alsidige kompetencer og varetager dine medarbejdersbehov for støtte, koordinering og systematik i et sygdomsforløb.